Недеља, 16. 7. 2017.

Otvorena besplatna internet zona

drvo%2011

 Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić ,   danas je  u  Prokuplju svečano pustio u rad  „ vaj-faj drvo“ , koje je Opština Prokuplje dobila   kao nagradu u okviru akcije „Uzmi račun i pobedi“.

drvo1 drvo2

 Opština  Prokuplje jedna je od  12 opština u Srbiji  čiji su građani poslali najviše fiskalnih računa u ovoj akciji i na taj način dali veliki doprinos u suzbijanju sive ekonomije. 
Svečanom otvaranju besplatne internet zone  u parku  na Trgu topličkih junaka  , prisustvovao je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović,  načelnik Topličkog upravnog okruga Nebojša Vukadinović, članovi Opštinskog veća, predstavnici NALED-a i kompanije „Telekom „ koji su partneri   na  ovom državnom projektu.
drvo3 drvo4
 -Čast mi je što danas ovde, ispred  spomenika Topličkim  junacima   u kraju koji je poznat po junaštvu, ali i po arheološkim nalazištima, spajamo   istorijske i moderne vrednosti. To je jedna veoma značajna simbolika i nadam se da će ovo  vaj-faj drvo  služiti građanima Prokuplja  koji su   bili revnosni u ovoj akciji i doprineli podizanju svesti o značaju suzbijanja sive ekonomije, rekao je ministar Ružić.
drvo55
 On je ovom prilikom istakao da  je preko 85 miliona fiskalnih računa  poslato u okviru ove nagradne igre , upravo pokazatelj da su građani spremni  da izraze svoju lojalnost u uvođenju reda  u državi.  
Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović , zahvalio se, pre svega Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave  i sadašnjem  ministru Branku Ružiću, dosadašnjoj ministarki  a sadašnjoj premijerki Ani Brnabić,  NALED-u i Telekomu na  veoma uspešnom projektu  koji je građanima doneo   ovu nagradu. 
drvo5
 
 
 
 
 
            

« nazad