Понедељак, 20. 10. 2014.

Отворена нова апотека у насељу Гарић

DSC_8657 DSC_8648

У насељу Гарић отворена је нова апотека у циљу приближавања здравствених услуга грађанима. Свечаном отварању присуствовало је руководство локалне самоуправе, председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић, народни посланик у Скупштини Србије Дарко Лакетић, директори апотекарских установа из Ниша, Пирота и Лесковца и као и житељи овог насеља.

Директор Апотекарске установа у Прокупљу Златан Миљковић овом приликом је рекао да ова установа обележава 65 година постојања и успешног рада и да су запослени у њој, у години јубилеја, реализовали зацртане планове.

- Прокупље је сада богатије за још једну апотеку. Њеним отварањем настојимо да се што више приближимо пацијентима, рекао је Миљковић и додао да укупна вредност ове инвестиције износи 14.700 евра.

Народни посланик у Скупштини Србије Дарко Лакетић је нагласио да се побољшањем здравствених услуга истовремено остварује бољи однос према пацијентима.

Новоотворена апотека, чија укупна површина износи 42 квадратна метра, налази се у Пасјачкој улици бр. 2 (испред Градске болнице) и радиће сваког радног дана упоредо са амбулантом у Гарићу. 


« назад