Уторак, 10. 10. 2017.

Coca-cola подршка младима

logo%20ccc

Општина Прокупље једна је од 14 општина у Србији у којој се реализује  програм  подршке  младима Coca-cola HBC Србија, чији је циљ са помогне младима да лакше дођу до запослења.

Незапослени млади из Прокупља имају прилику да  у бесплатним едукативним радионицама које ће се у Општини Прокупље одржавати од 16. до 18. октобра и од 13. до 15. новембра, стекну нове личне и пословне вештине, кључне за запослење.

Полазници ће учити о успешној комуникацији , пословној администрацији, управљању пројектима , припреми пословних планова, као и о томе како да лакше дођу до посла.

У оквиру интерактивних радионица које ће водити сертификовани стручњаци, полазници ће  имати прилику  да  унапреде своје личне вештине и стекну  практична знања. Део програма одвијаће се и кроз дигиталну платформу  која ће путем  предавања , радионице и бројне литературе младима омогућити додатну едукацију. Након завршене обуке сви полазници радионица добиће сертификат који издаје Coca-cola HBC Србија.  

Заинтересовани кандидати могу се за учешће у радионицама пријавити на сајту www. coca-colapodrskamladima.com

 Позивају се млади из Прокупља и околине да  се пријаве за учешће у радионицама где ће моћи да добију корисне савете и помоћ при тражењу посла и сналажењу на тржишту рада. Они који су у већ завршили обуку оценили су овај програм као веома корисним, а 24 полазника је нашло посао убрзо након едукације. То су резултати који најбоље говоре о квалитету  радионица.

Програм „Coca-cola“ подршка младима се реализује са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања,  Националном службом за запошљавање и НАЛЕД-ом.Покренут је у мају 2017. године , а радионице је до сада прошло око 200 полазника из Ћуприје, Краљева, Смедеревске Паланке, Алексинца и Шида.

https://cocacolapodrskamladima.com 


« назад