Уторак, 10. 10. 2017.

Одржан одбојкашки турнир

o8

Минулог викенда у организацији МОК „Топличанин 97“ трећу годину за редом одржан је одбојкашки турнир поводом дана ослобођења Прокупља.

Прво место на турниру припало је екипи „Озрен“ из Сокобање, друго МОК „Топличанин 97“, треће место су заузели одбојкаши из Врања док су четври били „Топлички Витезови“ из Куршумлије. За најбољег либера турнира изабран је Војин Лазаревић из „Топличанина“, најбољи блокер је Саша Томић из Сокобање, најбољи техничар је Стеван Алексић из „Топличанина“ док је за најбољег играча турнира проглашен Марко Трајковић из ОК „Врање“.

o9

-На турниру су виђене интересантне утакмице  друголигашког квалитета а следеће године планирамо да турнир буде међународни са екипама из Македоније и Словеније. Ово је за нас била последња провера пред првенство које стартује наредног викенда где нам је циљ да будемо у средини табеле Друге лиге Исток, рекао је Божидар Јовић тим менаџер МОК Топличанин 97.

МОК „Топличанин“ је на турниру представио и своју нову опрему која је привукла велику пажњу а урађена је поводом обележавања 130 година спорта у Прокупљу. На дресовима се налазе исечци из новина са успесима прокупачких спортиста.

-У новембру планирамо изложбу слика поводом 130 година спорта у Прокупљу као и промоцију дресова у Народном музеју Топлице, наглашава Јовић.

o10


« назад